Siliän palvelut

Meiltä saat koulutusta, konsultointia, sisällöntuotantoa ja kampanjatoteutuksia. Olemme koonneet tähän Siliän valmiit palvelukokonaisuudet. Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä ja kertoa, missä kaipaisit apua – me ehdotamme sinulle parasta ratkaisua!

“Paras digitaalisen markkinoinnin koulutus, missä olen ollut.” - Suvi Widgren, VILA-yrittäjä, yrittäjä-aktiivi, vloggaaja

Sosiaalisen median katsaus 2018

Koulutus vie johdon ja esimiehet somen vuoteen 2018: sosiaalisen median mahdollisuudet, budjetointi ja sosiaalinen media osana yrityksen strategiaa.

» Lue lisää

Sosiaalisen median koulutus

Puhuttelevin sisältö nousee yhteisöstä: yrityksen ammattitaito on hyvä tuoda ilmi aitojen ihmisten kautta. Kokoamme asiantuntijoistanne sometiimin ja koulutamme heidät sisältömarkkinoinnin saloihin.

» Lue lisää

"Koulutus oli innovatiivinen ja virkistävä, sillä siinä käsiteltiin videoiden tekoa ja editointia some-näkökulmasta ja kanavakohtaisesti, ei välineet edellä." - Janne Kettunen, Lastensuojelun Keskusliitto

Videokoulutus

Siliän kaksiosainen videokoulutus antaa hyvät eväät yrityksen omaan videosisällöntuotantoon. Koulutuksessa tutustutaan videon perusteisiin, käyttötapoihin, julkaisuun ja sisältöjen suunnitteluun. Lisäksi osallistujat kuvaavat videoita omilla laitteillaan ja tutustuvat editointiin.

» Lue lisää

Videoblogikoulu

Vloggaamalla lisäät avoimuutta, luottamusta ja aitoutta, mikä on tärkeää, sillä yli 80 % päätöksenteosta tehdään verkossa ennen yhteydenottoa yritykseen. Vloggaus on myös luonteva tapa kertoa asiantuntijuudestanne!

» Lue lisää

Yrityksen some-kanavan ylläpito

Anna meidän hoitaa somekanavasi! Teemme tavoitteitasi vastaavan suunnitelman yrityksesi sosiaalisen median kanaviin ja pidämme yllä kanaviasi ammattitaitoisesti ja aktiivista vuoropuhelua käyden.

» Lue lisää

"Kiitokset Siliä panostuksesta sekä erittäin hyvistä some-päivityksistä ja -videoista. Uskon, että ne olivat isossa roolissa ja auttoivat meitä siinä, että saimme positiivista palautetta." – Tuija Vilhomaa, YIT Tripla -hankeen tiedottaja

Tapahtuman liveraportointi

Liveraportoinnin avulla tapahtuma tehdään eläväksi myös somessa. Monipuolinen liveraportointi tuo sosiaalisen median kanaviin raikasta, vuorovaikutteista sisältöä, joka on käytettävissäsi myös myöhemmin. Liveraportoinnin avulla tavoitat uusia yleisöjä!

» Lue lisää

Vaikuttajamarkkinoinnin kampanja 360-videolla

Tehokkain markkinoinnin keino on antaa sosiaalisen median mielipidevaikuttajien kertoa tuotteesta tai palvelusta omin sanoin. 360-video nostaa vaikuttajamarkkinoinnin aivan uudelle tasolle. Katsojasta tulee kokija ja viesti uppoaa entistä tehokkaammin.

» Lue lisää