Siliän palvelut

Meiltä saat koulutusta, konsultointia, sisällöntuotantoa ja kampanjatoteutuksia. Olemme koonneet tähän Siliän valmiit palvelukokonaisuudet. Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä ja kertoa, missä kaipaisit apua – me ehdotamme sinulle parasta ratkaisua!

“Paras digitaalisen markkinoinnin koulutus, missä olen ollut.” - Suvi Widgren, VILA-yrittäjä, yrittäjä-aktiivi, vloggaaja

Sosiaalisen median katsaus 2018

Koulutus vie johdon ja esimiehet somen vuoteen 2018: sosiaalisen median mahdollisuudet, budjetointi ja sosiaalinen media osana yrityksen strategiaa.

» Lue lisää

Sosiaalisen median koulutus

Puhuttelevin sisältö nousee yhteisöstä: yrityksen ammattitaito on hyvä tuoda ilmi aitojen ihmisten kautta. Kokoamme asiantuntijoistanne sometiimin ja koulutamme heidät sisältömarkkinoinnin saloihin.

» Lue lisää

"Koulutus oli innovatiivinen ja virkistävä, sillä siinä käsiteltiin videoiden tekoa ja editointia some-näkökulmasta ja kanavakohtaisesti, ei välineet edellä." - Janne Kettunen, Lastensuojelun Keskusliitto

Videoita älypuhelimella -koulutus

Siliän Videoita älypuhelimella -koulutus antaa hyvät eväät yrityksen omaan videosisällöntuotantoon. Koulutuksessa tutustutaan videon perusteisiin, käyttötapoihin, julkaisuun ja sisältöjen suunnitteluun. Lisäksi osallistujat kuvaavat videoita omilla laitteillaan ja tutustuvat editointiin.

» Lue lisää

Videoblogikoulu

Vloggaamalla lisäät avoimuutta, luottamusta ja aitoutta, mikä on tärkeää, sillä yli 80 % päätöksenteosta tehdään verkossa ennen yhteydenottoa yritykseen. Vloggaus on myös luonteva tapa kertoa asiantuntijuudestanne!

» Lue lisää

Yrityksen some-kanavan ylläpito

Anna meidän hoitaa somekanavasi! Teemme tavoitteitasi vastaavan suunnitelman yrityksesi sosiaalisen median kanaviin ja pidämme yllä kanaviasi ammattitaitoisesti ja aktiivista vuoropuhelua käyden.

» Lue lisää

"Kiitokset Siliä panostuksesta sekä erittäin hyvistä some-päivityksistä ja -videoista. Uskon, että ne olivat isossa roolissa ja auttoivat meitä siinä, että saimme positiivista palautetta." – Tuija Vilhomaa, YIT Tripla -hankeen tiedottaja

Tapahtuman liveraportointi

Liveraportoinnin avulla tapahtuma tehdään eläväksi myös somessa. Monipuolinen liveraportointi tuo sosiaalisen median kanaviin raikasta, vuorovaikutteista sisältöä, joka on käytettävissäsi myös myöhemmin. Liveraportoinnin avulla tavoitat uusia yleisöjä!

» Lue lisää

Vaikuttajamarkkinoinnin kampanja 360-videolla

Tehokkain markkinoinnin keino on antaa sosiaalisen median mielipidevaikuttajien kertoa tuotteesta tai palvelusta omin sanoin. 360-video nostaa vaikuttajamarkkinoinnin aivan uudelle tasolle. Katsojasta tulee kokija ja viesti uppoaa entistä tehokkaammin.

» Lue lisää

Kauppakeskusten somepalvelut

Jokaisen kauppa- ja liikekeskuksen, erikoiskauppojen keskusten sekä viihdekeskusten tulee olla läsnä myös sosiaalisessa mediassa. Voisimmeko auttaa juuri sinua ja teidän keskustanne löytämään oma paikkansa ja yleisönsä somessa?

» Lue lisää

Sosiaalisen median konsultointi

Siliän analytiikkaan ja some trendeihin perustuvat toimenpidesuositukset räätälöitynä yrityksellesi.

» Lue lisää