Palvelut

Meillä toimitaan ja se tuottaa parhaat tulokset! Tekemisen temmolla on merkitystä ja me toimimme asiakkaan kanssa samassa rytmissä. Olemme osa teidän tiimiänne tai toimitamme avaimet käteen – aina aidossa vuorovaikutuksessa asiakkaan ja oikeiden sidosryhmien kanssa.

Meiltä saat koulutusta, konsultointia ja sisällöntuotantoa. Meiltä voit ostaa yhteisömanagerin, kanavajohtajan tai analysoijan. Aloitamme aina asiakkaan tarpeesta ja tavoitteista: siitä, mitä halutaan saada aikaan. Alkuun kuuluu aina kartoitus ja/tai katsaus. Sen jälkeen tulee suunnittelu, tuotanto ja toteutus, mittaaminen ja kehitys.

“Paras digitaalisen markkinoinnin koulutus, missä olen ollut.” - Suvi Widgren, VILA-yrittäjä, yrittäjä-aktiivi, vloggaaja

SOSIAALISEN MEDIAN KATSAUS 2017

Koulutus vie johdon ja esimiehet somen vuoteen 2017: sosiaalisen median mahdollisuudet, budjetointi ja sosiaalinen media osana yrityksen strategiaa.

» Lue lisää

VLOGIKOULU

Vloggaamalla lisäät avoimuutta, luottamusta ja aitoutta, mikä on tärkeää, sillä yli 80 % päätöksenteosta tehdään verkossa ennen yhteydenottoa yritykseen. Vloggaus on myös luonteva tapa kertoa asiantuntijuudestanne!

» Lue lisää

SOSIAALISEN MEDIAN KOULUTUS

Puhuttelevin sisältö nousee yhteisöstä: yrityksen ammattitaito on hyvä tuoda ilmi aitojen ihmisten kautta. Kokoamme asiantuntijoistanne sometiimin ja koulutamme heidät sisältömarkkinoinnin saloihin.

» Lue lisää

"Koulutus oli innovatiivinen ja virkistävä, sillä siinä käsiteltiin videoiden tekoa ja editointia some-näkökulmasta ja kanavakohtaisesti, ei välineet edellä." - Janne Kettunen, Lastensuojelun Keskusliitto

VIDEOKOULU

Siliän kaksiosainen videokoulutus antaa hyvät eväät yrityksen omaan videosisällöntuotantoon. Koulutuksessa tutustutaan videon perusteisiin, käyttötapoihin, julkaisuun ja sisältöjen suunnitteluun. Lisäksi osallistujat kuvaavat videoita omilla laitteillaan ja tutustuvat editointiin.

» Lue lisää

KANAVAJOHTAJA

Anna meidän hoitaa somekanavasi! Teemme tavoitteitasi vastaavan suunnitelman yrityksesi sosiaalisen median kanaviin ja pidämme yllä kanaviasi ammattitaitoisesti ja aktiivista vuoropuhelua käyden.

» Lue lisää

360 videot <3 vaikuttajamarkkinointi

360 videoin vaikuttajamarkkinointia

Vaikuttajamarkkinointi on tehokas markkinoinnin keino. 360 video nostaa vaikuttajamarkkinoinnin aivan uudelle tasolle. Katsojasta tulee kokija, jolloin viesti menee entistä paremmin perille.

» Lue lisää