Syksyn videostartti – avoimet videokoulutukset

Syksyllä kaikki on toisin ja otetaan videoitten tekeminen haltuun ja osaksi omaa viestintää! Eikös vaan? Alkuun pääsee näppärästi Siliän videokoulussa, jossa opetellaan kuvaamaan ja editoimaan videoita mobiilisti. Kolme syytä tehdä videoita […] Lue lisää »

Lukusuositus: #TubettajanKäsikirja

Roni Backin ja Ville Kormilaisen Tubettajan Käsikirja ilmestyi kesäkuussa 2017. Koska juuri julkaisimme oman Youtube-oppaamme, paloimme tietysti halusta lukea, mitä Roni ja Ville aiheesta kirjoittavat. Ja kun Tikkurilan Suomalaisessa kirjakaupassa […] Lue lisää »

Mitä Youtube-kanavia asiantuntijan kannattaa seurata?

Yleisön pyynnöstä heinäkuun linkkivinkeissä on viihdettä kesälomalle. Kysymys kuului: ketä suomalaisia tubettajia mun kannattaisi seurata ja mitä heiltä voisin oppia omaan videotekemiseen? Tässä Siliän suosikit perusteluineen: 1. Alaston tuottaja  Media-alan […] Lue lisää »

Kun yritys itselleen tubettajan palkkasi

Monet yritykset haluavat puhutella lapsia ja nuoria. Tämän vaativan, mutta palkitsevan kohderyhmän tavoittaa parhaiten tietenkin tubettamalla. Kasvo yrityksen omalle Youtube-kanavalle voi löytyä omien tekijöiden joukosta, mutta rohkeimmat yritykset palkkaavat oman […] Lue lisää »

Katso lisää: